• elliptigo

Kom letterlijk en figuurlijk in beweging!

Onze bedrijfsarrangementen zijn divers. Uiteraard is het mogelijk om alléén onze vergaderruimte te huren al of niet met een lunch of al wat wenselijk is. Echter misschien vindt u het ook wel leuk om eens anders te vergaderen en maken we er een belevingsdag van. Bijvoorbeeld om te starten met een “wake up” moment. Eventjes een minuut of 10-15 de beentjes van de vloer en dan pas de vergadering in. Dan tussen de middag een lunch en tegelijkertijd om beurten een korte healtch check en zo ook een stukje bewustwording creëren. Vervolgens weer de meeting in en de dag vervolgens afsluiten met een lesuurtje actief bezig zijn (keuze uit een 20-tal aan sportactiviteiten), dan douchen en omkleden en even wat drinken en/of een hapje eten.

Ook een echt sportarrangement behoort tot onze mogelijkheden. Met z`n allen bijv.op de ElliptiGo een mooie rit door de Betuwe maken, met een koffiestop en eindigen met een lunch of buffet, het kan naar ieders wens ingevuld worden.

Voor al onze arrangementen geldt een vooroverleg, waarna we een op maat geschreven voorstel doen. Lekker actief bezig zijn en zo op een leuke manier met elkaar sporten brengt gelijk een andere sfeer in het team en zal positieve energie teweegbrengen.

Lijkt het u ook wat?
Vul snel het fomulier in als u ook wilt sparren met ons om een mooi programma voor uw bedrijf/medewerkers samen te stellen.
 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Wij zijn ook te volgen op Facebook!

  Lees meer
 • Healthclub Juliën is gestart met Hoogte-Onderzoek!

  Lees meer over dit onderzoek... Heeft u een vraag? We horen het graag. Vul h...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Keuringen

  Keuringen

  We bieden diverse keuringen aan zowel beroeps- als sportkeuringen.

  Lees meer
 • Kinderen in beweging!

  Kinderen in beweging!

  Healthclub Juliën beschikt over twee opgeleide B-Fit consultenten.

  Lees meer
 • Hoe gezond is uw bedrijf?

  Hoe gezond is uw bedrijf?

  Een gezond bedrijf begint met fitte medewerkers. Wij hebben de tools om de fitheid in kaart te brengen.

  Lees meer
 • Prima voor Elkaar: Kees en Hans van Klaarbergen

  "Het kan overigens geen toeval zijn dat wij bij "Prima voor elkaar" al jaren een uitermate laag ziekteverzuim (nog geen procent"

  Prima voor Elkaar: Kees en Hans van Klaarbergen
 • “Van Helden Groep”

  "En trots ben ik!!!! Echt wel…."

  “Van Helden Groep”
 • Van Eck & Oosterink communicatieregisseurs

  "In navolging van onze campagne “Wij gaan voor goud” wilden wij onze inspiratiedag bij Healthclub Juliën houden."

  Van Eck & Oosterink communicatieregisseurs

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.