• sma-rivierenland

    Uitgebreide test-apparatuur om uw conditie te meten.

Privacy policy

Dit is de privacyverklaring van: Sma Rivierenland gevestigd aan de Provincialeweg 16, 4033 BR in Lienden. KvK-inschrijfnummer  met BTW-nummer . Voor vragen of contact kun je mailen met sma-rivierenland@healthclubjulien.nl.

Waar we in deze privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast, dat we geen informatie vragen of opslaan die niet relevant zijn voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig.

Alle formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over ons bedrijf of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor de contactformulieren geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens hebt achtergelaten.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Sma Rivierenland samen met derde partijen. Denk hierbij aan een websitebeheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar sma-rivierenland@healthclubjulien.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws

  • Wij zijn ook te volgen op Facebook!

    Lees meer
  • Healthclub Juliën is gestart met Hoogte-Onderzoek!

    Lees meer over dit onderzoek... Heeft u een vraag? We horen het graag. Vul h...

    Lees meer
Meer nieuws
  • Keuringen

    Keuringen

    We bieden diverse keuringen aan zowel beroeps- als sportkeuringen.

    Lees meer
  • Kinderen in beweging!

    Kinderen in beweging!

    Healthclub Juliën beschikt over twee opgeleide B-Fit consultenten.

    Lees meer
  • Hoe gezond is uw bedrijf?

    Hoe gezond is uw bedrijf?

    Een gezond bedrijf begint met fitte medewerkers. Wij hebben de tools om de fitheid in kaart te brengen.

    Lees meer
  • Prima voor Elkaar: Kees en Hans van Klaarbergen

    "Het kan overigens geen toeval zijn dat wij bij "Prima voor elkaar" al jaren een uitermate laag ziekteverzuim (nog geen procent"

    Prima voor Elkaar: Kees en Hans van Klaarbergen
  • “Van Helden Groep”

    "En trots ben ik!!!! Echt wel…."

    “Van Helden Groep”
  • Van Eck & Oosterink communicatieregisseurs

    "In navolging van onze campagne “Wij gaan voor goud” wilden wij onze inspiratiedag bij Healthclub Juliën houden."

    Van Eck & Oosterink communicatieregisseurs

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.