• sma-rivierenland

  Uitgebreide test-apparatuur om uw conditie te meten.

Prima voor Elkaar: Kees en Hans van Klaarbergen

Prima voor elkaar BV is een gespecialiseerd assurantie adviesbureau voor de Neder Betuwe en Lienden. Met een team van 21 medewerkers staan we dagelijks voor onze relaties klaar.

Jaren geleden hebben wij besloten voor al onze medewerkers sporten bij Juliën mogelijk te maken. In het begin “beperkt” tot vrijdagmiddag van 16.00- 17.00 uur is de samenwerking inmiddels uitgegroeid tot een individuele pas voor iedere medewerker. Iedereen kan gaan sporten wanneer het haar/hem uitkomt. Natuurlijk is de traditie, vrijdagmiddag in stand gehouden.

Voordat wij op het idee kwamen om medewerkers (nog meer) aan  het sporten te krijgen sloten wij de week iedere vrijdagmiddag traditioneel af. De bekende drankjes vergezelt door gefrituurde hapjes…... Heel lekker allemaal. Even lui onderuitzitten om onder het genot van het een en ander de week door te nemen of gewoon lekker bij te kletsen. Als het dan héél gezellig werd (en dat gebeurde nogal eens) liep het door tot in de avond…. Vanuit enerzijds de verantwoordelijkheid richting medewerkers en het thuisfront, anderzijds vanuit de overtuiging dat SAMEN sporten echt veel leuker en gezonder is kwamen we terecht bij Juliën.

Als werkgever geeft het een goed gevoel als je op vrijdagmiddag veel collega’s tegenkomt op loopbanden, fietsen, roeiapparaten, of mensen in “gevecht” met gewichten. Naast het sportief bezig zijn, ieder op haar/zijn eigen niveau is het sociale aspect gewoon goed vertegenwoordigt op het sportcentrum. Bereidwillige deskundige begeleiders dringen zich niet op maar zijn wel aanwezig. Wij constateren dat het samen sporten een absolute meerwaarde is voor ons team. Je leert elkaar ook “anders” kennen. Daarnaast drinken we natuurlijk aan de gezellige bar een frisje of sapje aan het eind van het sporten. Met een natte “kop” van de douche thuiskomen is uiteindelijk gewoon lekker. Fris het weekend tegemoet, zoiets….

Het kan overigens geen toeval zijn dat wij bij Prima voor elkaar al jaren een uitermate laag ziekteverzuim (nog geen procent) hebben. Mensen komen fit en daardoor met meer plezier werken. Het is echt leuk om op een doordeweekse avond mensen van kantoor tegen te komen als we zelf aan het sporten zijn. Ook  kweekt dit een stuk saamhorigheid.

De samenwerking met Juliën zie je ook terug bij evenementen die worden georganiseerd. Zo zijn wij o.a. te vinden bij de spinningmaraton voor het goede doel. Dat doe je alleen als het over en weer klikt.

Prima voor elkaar en Juliën…waar ondernemers elkaar versterken.

Hartelijke groet, Kees en Hans van Klaarbergen
-direktie Prima voor elkaar BV te Ochten-

 

Nieuws

 • Wij zijn ook te volgen op Facebook!

  Lees meer
 • Healthclub Juliën is gestart met Hoogte-Onderzoek!

  Lees meer over dit onderzoek... Heeft u een vraag? We horen het graag. Vul h...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Keuringen

  Keuringen

  We bieden diverse keuringen aan zowel beroeps- als sportkeuringen.

  Lees meer
 • Kinderen in beweging!

  Kinderen in beweging!

  Healthclub Juliën beschikt over twee opgeleide B-Fit consultenten.

  Lees meer
 • Hoe gezond is uw bedrijf?

  Hoe gezond is uw bedrijf?

  Een gezond bedrijf begint met fitte medewerkers. Wij hebben de tools om de fitheid in kaart te brengen.

  Lees meer
 • Prima voor Elkaar: Kees en Hans van Klaarbergen

  "Het kan overigens geen toeval zijn dat wij bij "Prima voor elkaar" al jaren een uitermate laag ziekteverzuim (nog geen procent"

  Prima voor Elkaar: Kees en Hans van Klaarbergen
 • “Van Helden Groep”

  "En trots ben ik!!!! Echt wel…."

  “Van Helden Groep”
 • Van Eck & Oosterink communicatieregisseurs

  "In navolging van onze campagne “Wij gaan voor goud” wilden wij onze inspiratiedag bij Healthclub Juliën houden."

  Van Eck & Oosterink communicatieregisseurs

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.