• sma-rivierenland

  Uitgebreide test-apparatuur om uw conditie te meten.

“Van Helden Groep”

Toen we (team Van Helden) in februari 2014 begonnen met Healthclub Juliën, betreffende o.a. begeleiding van 7-Heuvelenloop, dacht ik ‘eens zien hoe ver ik kan komen’… allerlei excuses verzinnen waarom 15 km toch eigenlijk wel heel erg ver zou zijn… en nu… is het alweer een paar maanden geleden dat we in november gewoon de 7-Heuvelenloop uitgelopen hebben!!! Echt een persoonlijke overwinning!!! En een hele bijzondere teamprestatie, want alle deelnemers zijn uiteindelijk vol tevredenheid over de finish gekomen. Euforie alom! Met dank aan Healtclub Julien.

Juliën zorgde voor een wekelijkse plicht op de dinsdagavond. Omdat we als een team begonnen aan een lang proces van trainen, werd ook iedereen  op het werk op de dinsdagmiddag volop gestimuleerd de dinsdagavond weer richting Juliën te vertrekken. En Juliën stond daar iedere keer weer klaar met een grote glimlach… als trainer en begeleider, maar vooral als grote motivator. Helpen met bouwen aan conditie. Uitleggen hoe spiergroepen reageren en werken. Informatie over de opbouw van een dergelijk trainingsprogramma. En altijd bereid om te adviseren bij vragen of problemen.

Een variërend hardloopprogramma ook. Zo loop je de ene avond een saai rondje industrieterrein en een week later in de prachtige bossen van Rhenen en weer een volgende keer in de bloeiende boomgaarden van Tiel. Dat kan slechter! En dan die ene keer dat we binnen in het sportcentrum krachttrainingsoefeningen moesten doen. Spierpijn tot en met, want dat waren we niet gewend!! Maar wel enorm goed en leerzaam ook.

Het is moeilijk hoor. Zoveel mensen in een groep, met evenveel verschillende niveau’s qua hardloopbereik en ook nog eens net zoveel verschillende meningen. Toch knap als je aan het einde van de rit kunt zeggen dat je het mooi samen gedaan hebt. Zonder de saamhorigheid onder de collega’s en de onuitputtelijke energie van Juliën had ik nooit met zoveel trots kunnen terugkijken op de 7-Heuvelenloop.

Met vriendelijke groet,

“Van Helden Groep”

Nieuws

 • Wij zijn ook te volgen op Facebook!

  Lees meer
 • Healthclub Juliën is gestart met Hoogte-Onderzoek!

  Lees meer over dit onderzoek... Heeft u een vraag? We horen het graag. Vul h...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Keuringen

  Keuringen

  We bieden diverse keuringen aan zowel beroeps- als sportkeuringen.

  Lees meer
 • Kinderen in beweging!

  Kinderen in beweging!

  Healthclub Juliën beschikt over twee opgeleide B-Fit consultenten.

  Lees meer
 • Hoe gezond is uw bedrijf?

  Hoe gezond is uw bedrijf?

  Een gezond bedrijf begint met fitte medewerkers. Wij hebben de tools om de fitheid in kaart te brengen.

  Lees meer
 • Prima voor Elkaar: Kees en Hans van Klaarbergen

  "Het kan overigens geen toeval zijn dat wij bij "Prima voor elkaar" al jaren een uitermate laag ziekteverzuim (nog geen procent"

  Prima voor Elkaar: Kees en Hans van Klaarbergen
 • “Van Helden Groep”

  "En trots ben ik!!!! Echt wel…."

  “Van Helden Groep”
 • Van Eck & Oosterink communicatieregisseurs

  "In navolging van onze campagne “Wij gaan voor goud” wilden wij onze inspiratiedag bij Healthclub Juliën houden."

  Van Eck & Oosterink communicatieregisseurs

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.