• sma-rivierenland

  Uitgebreide test-apparatuur om uw conditie te meten.

Van Eck & Oosterink communicatieregisseurs

Jaarlijks organiseren wij voor ons bedrijf een inspiratiedag. Deze dag wordt gebruikt om met het hele personeel te brainstormen over alles en nog wat. Vooral over items die onze branche beïnvloeden en veranderen. Dit jaar wilden we, in navolging van onze campagne “Wij gaan voor goud”, in sportieve sferen blijven en hebben deze dag actief ingekleed bij Healthclub Juliën. Serieuze onderwerpen worden afgewisseld met beweegmomenten om het hoofd weer “leeg” te krijgen.

De dag verliep fantastisch! Na een warm welkom van Juliën zelf werden we meteen aan het werk gezet met een “wake up call”. Lekker actief wakker worden op meeslepende muziek: Wie wil dat nu niet. Voor sommigen van ons zou een goede douche hierna niet hebben misstaan, maar we moeten door, want er wordt door de dag heen een strak programma aangehouden. Hiervoor hebben we de ruimte boven tot onze beschikking. Van alle gemakken voorzien, koffie, thee, water in overvloed. In de pauzes is er de gelegenheid een healthcheck te doen op het geavanceerde apparaat beneden. Dat was schrikken, maar o zo nuttig.

Tussen de middag een heerlijk luxe broodje met sju, melk of karnemelk. Hierna werden we weer “onderhanden” genomen met de actieve sessie “be strong”, dat hebben we geweten…. Je weet ineens weer dat je spieren hebt die je anders nooit gebruikt. De middag wordt in constructief overleg met elkaar doorgebracht, waarna we een spinning les krijgen. Voor de meesten van ons iets nieuws. Lekker een half uur in het zweet fietsen onder zeer professionele leiding. Na de afsluiting en de douche nog even gezellig bij elkaar gezeten en de dag geëvalueerd.

Namens het personeel van Van Eck & Oosterink communicatieregisseurs bedankt voor de vriendelijke, sportieve en warme ontvangst in een fantastische omgeving en vergaderruimte. Deze dag is door ons als zeer positief ervaren, mede dankzij jullie!!!

René den Ouden

Nieuws

 • Wij zijn ook te volgen op Facebook!

  Lees meer
 • Healthclub Juliën is gestart met Hoogte-Onderzoek!

  Lees meer over dit onderzoek... Heeft u een vraag? We horen het graag. Vul h...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Keuringen

  Keuringen

  We bieden diverse keuringen aan zowel beroeps- als sportkeuringen.

  Lees meer
 • Kinderen in beweging!

  Kinderen in beweging!

  Healthclub Juliën beschikt over twee opgeleide B-Fit consultenten.

  Lees meer
 • Hoe gezond is uw bedrijf?

  Hoe gezond is uw bedrijf?

  Een gezond bedrijf begint met fitte medewerkers. Wij hebben de tools om de fitheid in kaart te brengen.

  Lees meer
 • Prima voor Elkaar: Kees en Hans van Klaarbergen

  "Het kan overigens geen toeval zijn dat wij bij "Prima voor elkaar" al jaren een uitermate laag ziekteverzuim (nog geen procent"

  Prima voor Elkaar: Kees en Hans van Klaarbergen
 • “Van Helden Groep”

  "En trots ben ik!!!! Echt wel…."

  “Van Helden Groep”
 • Van Eck & Oosterink communicatieregisseurs

  "In navolging van onze campagne “Wij gaan voor goud” wilden wij onze inspiratiedag bij Healthclub Juliën houden."

  Van Eck & Oosterink communicatieregisseurs

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.